Logo Zoeken
Logeion

Samen maken we C-day22

18 mei 2022De redactie

Het grootste communicatievakcongres van Europa maak je niet achter je bureau. Dat maak je in de voorbereiding samen met partners én ontstaat op de dag zelf. Want dat is de kracht van live ontmoeten: je moet erbij zijn. En dan draag je met je eigen expertise zelf bij aan het succes. Op 23 juni (Spant!, Bussum) gaan in het middagprogramma meer dan vijftien Logeion-kennispartners bijzondere verdiepingssessies verzorgen.

C-day22 podium met logo2 1900x1250.jpg

Je kunt met hen kennismaken en verder praten op het C-Plein waar we verschillende huiskamers gaan inrichten. Ben je na twee online edities – net als wij en onze partners – toe aan een dag barstensvol inspiratie, echte ontmoetingen en gesprekken over het vak? En heb je nog geen ticket? Wees er dan snel bij.