Logo Zoeken
Logeion

Gezocht: Marktonderzoeker om Stichting Oxville te helpen

2 mei 2022De redactie

Voor het als vrijwilliger, tijdelijk, inzetten van communicatie-expertise om goede doelen en ideële organisaties een stap verder te brengen, werkt Logeion samen met Impact Matters. Op dit moment zou Stichting Oxville graag geholpen worden met marktonderzoek. Stichting Oxville brengt cinema naar Amsterdam Nieuw-West en organiseert workshops filmeducatie. Deze jonge organisatie werkt aan de transitie van een vrijwilligersorganisatie naar een structurele organisatie. Voor het opzetten van doelgerichte marketing zijn zij op zoek naar iemand die hen als vrijwilliger helpt om beter beeld te krijgen van de wensen van hun doelgroep.

Impact-matters-stichting-Oxville.png

 Ben jij geïnteresseerd? Mail naar henriette@impactmatters.nl.