Logo Zoeken
Logeion

The Peer Review krijgt vervolg in 2022

23 februari 2022De redactie

In het kader van het 75-jarig jubileum van Logeion is vorig jaar het idee ontstaan het videokanaal van Logeion extra onder de aandacht te brengen. Er is een serie van acht videos gemaakt in samenwerking met IDTV+ onder de titel ‘The Peer Review’. Per video van circa zes minuten lieten vijf of zes communicatieprofessionals hun licht schijnen over actuele communicatiethema’s zoals disruptie en innovatie, publiek domein versus private sector, wetenschap & praktijk en employee engagement. Bekende sprekers waren onder meer Christian Burgers, Betteke van Ruler, Wieneke Buurman, Sascha Becker, Huib Koeleman en Guido Rijnja.

The-Peer-Review-lijst.png

Dankzij zoveel positieve reacties is besloten de serie dit jaar een vervolg te geven. Met IDTV+ heeft Logeion opnieuw een overeenkomst gesloten voor het maken van acht video’s. De eerste twee video’s hebben als thema: de menselijke maat en een leven lang leren. Zodra een nieuwe video online gaat lees je erover via de website en de sociale mediakanalen van Logeion.

De video's van vorig jaar terugkijken kan op het YouTubekanaal van Logeion: https://youtu.be/G3FkRt2MXWo.