Logo Zoeken
Logeion

Proosten op het nieuwe jaar met Vincent Bijlo

11 januari 2022De redactie

Traditiegetrouw trappen wij dit communicatiejaar af met onze nieuwjaarsbijeenkomst. Donderdag 13 januari om 16:00 uur opent voorzitter Wieneke Buurman de digitale nieuwjaarsbijeenkomst. Daarna gaat Rick Hunink van Videonieuwsbericht in gesprek met Wieneke Buurman en Pierre Wimmers (waarnemend bureaudirecteur). Op geheel eigen en humoristische wijze sluit cabaretier, schrijver en podcastmaker Vincent Bijlo deze middag af.

vincent-bijlo-bijeenkomst.png

Wat gaat 2022 ons brengen?
We hadden dit jaar gehoopt om de coronaperikelen langzaam achter ons te laten en weer naar het oude normaal terug te gaan. Maar de crisis is nog niet voorbij en dat ervaren wij ook in ons vak. Communicatieprofessionals hebben nog steeds te maken met actuele thema's zoals de zorg voor medewerkers, hybride werken en polarisatie. Gelukkig zijn er ook andere ontwikkelingen, zoals de toepassing van nieuwe technologie. Heeft datagedreven communicatie het nu overgenomen van de intuïtie? Ook in 2022 is er weer genoeg stof om te bespreken met vakgenoten en voor interessante kennissessies.  

Wil jij donderdag op de eerste digitale rang zitten? Klik hier en meld je gratis aan voor de online nieuwjaarsbijeenkomst. Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk met jou het nieuwe jaar in te luiden.