Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

Urban Communication : grotestedenproblematiek vraagt specifieke opleiding

15 april 2024Marjan Engelen

In 2017 waren Hugo Warning vanuit de gemeente Amsterdam en Iris Smid, toen vanuit de gemeente Rotterdam, allebei op zoek naar een geschikt opleidingsaanbod voor hun communicatieadviseurs. De grotestedenproblematiek vraagt veel en zij zochten een daarop toegesneden opleidingsaanbod. Dat was niet te vinden. Het aanbod van de bestaande communicatieopleidingen was niet toegesneden op de issues die in grote steden spelen. Smid: “We moesten dus zelf iets gaan ontwikkelen. Utrecht en Den Haag haakten ook aan en zo is de leergang Urban Communication ontstaan.” 

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.