Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

Het belang van omgevingscommunicatie

19 februari 2024Bart Bakker

Adviseren over de dialoog met de omgeving is een vak apart, stelt Monique Broekhoff. Ze maakt zich sterk voor de toegevoegde waarde van communicatie in omgevingsprocessen en schreef het boek ‘Omgevingscommunicatie & participatie’. Discussies over de rolverdeling tussen omgevingsmanagers en communicatieadviseurs vindt ze verloren tijd. Haar belangrijkste boodschap aan communicatieadviseurs: maak jezelf relevant, zit bij de start van een project aan tafel en leer de taal van omgevingsmanagement spreken. Beide disciplines zijn cruciaal in een goed omgevingsproces en je kunt als communicatieadviseur enorm veel bijdragen.

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.