Logo Zoeken
Artikel Exclusief voor leden

Een goede infographic maken kun je leren

12 december 2023Annemarie van Oorschot

“Je kunt in twee dagen leren een infographic te maken. Als je mijn boek leest, kun je het ook.” Zzp’er Paul van Elk maakt infographics en is niet bang voor broodnijd. “Tien jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en vanaf dag één stroomt het werk binnen.” Van Elk is erg enthousiast over zijn eigen boek 'Zelf infographics' maken. Hoe kan het ook anders, de informatie in zijn boek heeft Van Elk zoveel mogelijk in beeldtaal gepresenteerd. In twintig stappen begeleidt hij je naar een informatieve presentatie.

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.