Logo Zoeken
Boekrecensie

Recensie: Hét marketing kookboek

18 april 2023Eveline Waterreus

Het marketing kookboek. De titel zegt het precies, want door de authentieke manier waarop dit boek geschreven is, krijg je voldoende recepten om je marketingskills te verrijken.

Marketingkookboek_950x635.jpg

Ben je nieuw op het gebied van marketing? Dan word je met de eerste logische stappen aan de hand meegenomen. Voor de meer ervaren marketeer is het een interessante benadering en daarom ook zeker leerzaam. In het boek komen vele aspecten van communicatie terug en daarom is dit boek een mooie aanvulling op je kennis.

De verfrissende manier van schrijven met korte en krachtige verhalen, maakt het boek prettig leesbaar. Er staan handige voorbeelden in van succesvolle organisaties en campagnes, do’s en dont’s beschreven. Je vindt elf recepten voor een goede aanpak of strategie voor campagnes, proposities en plannen. Kortom een praktisch boek dat je er bij kan pakken als je snel wilt checken of je aan alles hebt gedacht wanneer je aan de slag gaat met je marketingplannen.

 

Naam: Het marketing kookboek
Auteur: Marketing queens
Uitgever: s2uitgevers
Jaar: 2022
IBSN: 9789493282094
Prijs: 24,00 euro
Pagina’s: 327
Sterren: 5

'Het marketing kookboek': Meer weten en bestellen.