Logo Zoeken
Blog

Nieuw bestuurslid Andy Wiemer: Leuk om kennis te maken!

4 mei 2022Andy Wiemer

Alweer bijna twee jaar geleden mocht ik een prachtige award in ontvangst nemen als CommunicatieTalent 2020. Het heeft me naast de eer ook echt veel opgeleverd aan contacten, nieuwe kennis en kansen. Het heeft me ook doen realiseren dat ik meer wil doen voor het communicatievak. En daarom ben ik erg blij om te melden dat ik plaats mag nemen in het bestuur van Logeion.

Andy-Wiemer-blog-2022.png

En we hebben genoeg te doen met elkaar. Vanuit mijn huidige functie als teamleider Content en Woordvoering bij ProRail zie ik dat we als communicatieprofessionals steeds meer onder druk komen te staan. De polarisatie in de samenleving lijkt, zeker tijdens de coronacrisis, flink toegenomen. Op social media komen mensen steeds meer in hun eigen ‘bubbel’ te zitten en terwijl ik dit schrijf komt ook naar buiten dat Nederland op het gebied van persvrijheid 22 plekken is gekelderd op de wereldwijde ranglijst. Nog net boven Argentinië… Auw.

Kortom: we hebben met elkaar een onwijs grote uitdaging om onszelf mee te ontwikkelen. Misschien wel nog sneller dan we al deden. En dan is het fijn om elkaar te kunnen zien, spreken en om met elkaar te discussiëren over ons mooie beroep om dus nog sneller te kunnen leren. En wat fijn dat Logeion daar met veel gedreven mensen mooie manieren voor weet te creëren.

Ik ben erg benieuwd wat er allemaal op me af gaat komen in deze nieuwe rol en ben klaar voor de verantwoordelijkheid die ik zal dragen. En benader me vooral via LinkedIn als je wat tips wilt delen ;-)

Hopelijk kunnen we elkaar snel eens zien en spreken!