Logo Zoeken
Video

Nieuwe aflevering van The Peer Review: Een leven lang leren

3 mei 2022De redactie

Er staat weer een nieuwe aflevering van The Peer Review online. Deze video's over actuele communicatieonderwerpen worden gemaakt in samenwerking met idtv+. Deze keer gaat het over: Een leven lang leren. Aan het woord komen Celia Noordegraaf, Esther Holster, Jaap Peters, Boudewijn van de Velde en Folkert Reith. In The Peer Review laten deze professionals hun licht schijnen over dit interessante thema. De serie zit in haar tweede seizoen en krijgt enthousiaste reacties.

The-peer-review-2022.png

Bekijk de nieuwe aflevering op YouTube.


Historie

In het kader van het 75-jarig jubileum van Logeion is vorig jaar het idee ontstaan het videokanaal van Logeion extra onder de aandacht te brengen. Er is een serie van acht video's gemaakt in samenwerking met idtv+ onder de titel ‘The Peer Review’. Per video van circa zes minuten laten vijf of zes communicatieprofessionals hun licht schijnen over actuele communicatiethema’s zoals disruptie en innovatie, publiek domein versus private sector, wetenschap & praktijk en employee engagement. Bekende sprekers waren onder meer Christian Burgers, Betteke van Ruler, Wieneke Buurman, Sascha Becker, Huib Koeleman en Guido Rijnja.