Logo Zoeken
Boekrecensie

Speel-skills - Vincent Mirck

6 januari 2022Eveline Waterreus

Speelskills, zoals de naam zegt is een leuk en grappig boek vol met theorieën, opdrachten en voorbeelden uit de praktijk. Het boek is interessant voor onder andere communicatieprofessionals waarbij hun creativiteit wordt gevraagd. Op veel verschillende manieren laat de schrijver je zien hoe je creativiteit kunt trainen, zodat je op een andere, en met een open blik leert kijken naar mogelijkheden en oplossingen. 

Speelskills_boekrecensie.jpg

Het is een luchtig boek, maar je leest het niet in een keer door. Dit komt mede door de opdrachten en omdat het je ook aan het denken zet. De speelsheid zie je ook op een mooie manier terugkomen in de vormgeving. Dus als je nieuwe ideeën en inspiratie nodig hebt om je creativiteit aan te wakkeren, dan is dit boek een aanrader.


Recensent:                    Eveline Waterreus

Titel vh boek:                 Speel-skills

Auteur(s):                       Vincent Mirck

Uitgever:

Jaar van uitgave:            2021

ISBN-nummer:               9789090339276

Aantal pagina’s:             256

Kosten:                          € 25,50

Aantal sterren:               3