Logo Zoeken
Blog

Blog: Pandemie heeft ons vak waardering gebracht

15 december 2021Wieneke Buurman

Het zijn alweer de laatste weken van het jaar! En weer sluiten we een jaar af en gaan we het volgende in terwijl er een pandemie heerst. Hoewel die pandemie voor niemand leuk is, heeft het ons als communicatieprofessionals een ding gebracht: meer waardering voor ons vak. Die is in mijn beleving dan ook zeer verdiend. Want wat is er weer hard gewerkt voor onze opdrachtgevers.

Wieneke-705x220.jpg

Dat geldt ook voor het bureau van Logeion. Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft corona een forse impact gehad op het realiseren van de programmering en het laten draaien van de vereniging. De collega’s hebben onder aanvoering van directeur André Manning keihard gebuffeld om alles voor elkaar te krijgen. Dat dat is gezien en wordt gewaardeerd, bewijst de groei van het aantal leden: we hebben er letterlijk honderden mogen verwelkomen.
Helaas gaat André Logeion per 1 januari verlaten. We zullen hem enorm missen! André, ook vanaf hier dank voor alles wat je voor Logeion en het vak hebt gedaan.
En voor alle communicatiecollega’s: alvast hele goede feestdagen en een mooie jaarwisseling. Laten we hopen dat we die in deze coronatijd kunnen vieren met de mensen met wie we dat graag willen vieren.

Tot in het nieuwe jaar!