Logo Zoeken
Blog

ALV maakt de dienst uit binnen Logeion

22 september 2021Wieneke Buurman

Volgende week woensdag, 29 september, is de jaarlijkse ALV van Logeion: de algemene ledenvergadering. En ja, het is een fysieke bijeenkomst! Niet een naam die triggert om eens lekker gezellig naar toe te gaan. Het is een saaie, ambtelijke term. Een term die riekt naar voorzittershamers, stukken en anderhalve man en een paardenkop in een zaaltje. Verrassing: allemaal waar! Maarrr... de ALV is ook het hoogste orgaan van een vereniging. De baas van het bestuur en van het bureau. Dus ook de baas over de strategie van onze vereniging en de uitvoering daarvan. 

Foto Wieneke Buurman nov-2020 705x220.jpg

Het gremium dat bepaalt of het geld goed besteed is in het afgelopen jaar, op basis van het advies van de kascommissie. Het gremium waaraan het bestuur verantwoording af moet leggen over het gevoerde beleid en dat bestuursleden benoemt en ontslaat. Kortom, het gremium, dat de dienst uitmaakt binnen Logeion. 

Dus: pak je kans op 29 september! Kom naar het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht om half vier en laat je horen! Alle gekheid op een stokje: de ALV is een mooie gelegenheid om met elkaar te delen hoe de vereniging ervoor staat. Waarbij we elkaar dan ook weer ‘live’  kunnen treffen en bij de borrel de laatste ontwikkelingen in ons mooie vak kunnen bespreken. Ik hoop je te zien in Utrecht!