Logo Zoeken
Blog

Het festivalseizoen is begonnen

15 juni 2021André Manning

Het festivalseizoen is begonnen... en dan bedoel ik eigenlijk dat het is begonnen met het kennisfesitval van Logeion: C-week21. Vier dagen lang online kennis ophalen tijdens masterclasses, inspiratiesessies, kenniswebinars, Clubhouse-sessies, een heus dictee, communicatieverkiezingen en iedere dag een online topcollege over verschillende actuele ondewerpen: purpose, employee engagement, waarheid & waanzin en psychologische veiligheid.

Andre Manning blog.jpg

Onze laatste C-day vond plaats in 2019, met bijna 900 bezoekers in het NBC te Nieuwegein. We stonden klaar om daar in 2020 een passend vervolg aan te geven. Helaas ging dat om inmiddels bekende redenen niet door en ook dit jaar vindt het nationale vakcongres over communicatie op een andere manier plaats. Online in plaats van offline en gedurende vier dagen in plaats van één dag. Deelnemers kunnen gedurende vier dagen lang kennis halen en kennis delen. En het traditionele netwerken kan tijdens de Clubhouse-sessies plaatsvinden. Het belooft een spetterende week te worden.

Met nog een paar dagen te gaan voordat het kennisfestival begint, is een dankjewel op z’n plaats. Een dankjewel richting de mensen op het bureau en in het bestuur die C-week mogelijk maken. Een dankjewel richting de “flexibele” schil van vakgenoten die helpen met de organisatie. Een dankjewel richting alle sponsoren die C-week financieel en inhoudelijk steunen. Een dankjewel richting alle vakgenoten die een bijdrage leveren of hebben geleverd aan de ruim twintig kennissessies. Een dankjewel richting de juriy van de Verkiezing CommunicatieProfessional en het CommunicatieTalent van het Jaar. En natuurlijk: een dankjewel richting al die communicatieprofessionals die zich inmiddels hebben aangemeld voor C-week21. Zonder jullie - niemand uitgezonderd - zou C-week21 niet mogelijk zijn geweest.

C-day, C-week, ze behoren tot de kroonjuwelen van een beroepsorganisatie die ontwikkeling van het vak en van de individuele professional hoog in het vaandel heeft staan. Dat is waar het Logeion-hart sneller van gaat kloppen. Kijk maar eens op het programma en check of jouw hart er ook sneller van gaat kloppen.