Logo Zoeken
Studiereis Exclusief voor leden

Young Logeion Studiereis naar Wenen

donderdag 3 oktober 2024 van 09:00 uur tot 17:00 uur zondag 6 oktober 2024 van 09:00 uur tot 17:00 uur
Business trip Wenen.png

Na eerdere avonturen in Stockholm, Berlijn, Londen en Parijs staat er een nieuwe Young Logeion-studiereis voor de deur. Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober 2024 gaat Young Logeion dit jaar Wenen bezoeken!

Het programma

Dat betekent bedrijven bezoeken in de Oostenrijkse hoofdstad, maar ook apfelstrudel eten, Schloss Schönbrun bekijken, je onderdompelen in Mozarts muziek en bratwurst met bier aan het Donaukanaal. 

Via deze link kan je alvast de belangrijkste informatie over de reis lezen. De komende maanden onthullen we welke bedrijven we in Wenen gaan bezoeken en maken we een complete reisgids.

Lijkt het jou leuk om samen met andere Young Logeion-leden op reis te gaan? Meld je aan voor de reis door een mailtje te sturen naar  young@logeion.nl.

Heb je wel interesse in de reis, maar weet je nog niet zeker of je mee wil? Stuur dan óók een mailtje. Dan zetten wij je op een lijst en ontvang je relevante informatie zodra er meer over de reis bekend is.

Auf Wiedersehen!

Deze studiereis is enkel voor leden van Young Logeion (Logeion-leden tot 30 jaar). Er kunnen max. 25 leden mee op studiereis (VOL = VOL).