Logo Zoeken
Young Logeion Utrecht

Aan de slag met jouw talent - voor Young Professionals

dinsdag 4 juni 2024 van 13:45 uur tot 16:30 uur

Locatie

SchaalX
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
Verrekijker vooruit kijken vacature zoeken.jpg

Hoe zet je de volgende stap in je carrière? Welke skills heeft de toekomstige communicatieprofessional nodig, nu de digitale wereld sneller dan ooit gaat? En hoe zorg je ervoor dat je je ook nog eens persoonlijk blijft ontwikkelen?

Tijdens deze Enter-the-firm, ben je op bezoek bij SchaalX. Zij nemen je in deze bijeenkomst mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en hoe jij je daar als jong professional op kan voorbereiden.

Wat staat er op het programma?

Ontdek samen met Ment Kuiper (SchaalX, lid Logeion TrendTeam) de laatste trends en ontwikkelingen over digitale communicatie, en leer hoe je deze kunt toepassen in je werk om jouw impact te vergroten.

Laat je inspireren door Tim Swaen van Talent Academy Group. Hij vertelt je tijdens deze sessie meer over hoe jij jouw unieke talenten kan benutten en jezelf kan onderscheiden als professional. Goed ben je al, maar hoe zorg jij ervoor dat je naar goud gaat?

Programma
13:45 uur: Ontvangst en inloop
14:00 uur: Introductie door SchaalX
14:30 uur: Trends en ontwikkelingen in digitale communicatie
15:15 uur: Korte pauze
15:45 uur: Hoe benut jij optimaal jouw talenten?
16:30 uur: Afsluitende borrel

Deze bijeenkomst is exclusief voor Young Professionals (leden en niet-leden tot 35 jaar). Let op: wees er snel bij, beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de sprekers

Ment Kuiper.jpg

Ment Kuiper

Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Afgelopen jaren heeft hij onder andere ondersteuning geleverd bij de risico- en crisiscommunicatie (samen met Frank Regtvoort via Novis Competence Center). Daarnaast is hij de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een 'digital insights' trend document waarin de meest belangrijke ontwikkelingen voor het vakgebied worden beschreven. Op basis van praktische inzichten, voorbeelden en vertaling naar de eigen omgeving is hij een inspirerende docent, onder andere bij Van der Hilst. Met de inzichten kun je jezelf helpen om je eigen communicatiestrategie te evalueren. Voor SchaalX is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende digitale programma’s, coacht en begeleidt de digital young professionals (die deel nemen aan dit programma) en verzorgt incompany programma's. Ment Kuiper is lid van het Logeion TrendTeam.
Tim Swaen.png

Tim Swaen

Tim is prestatiecoach bij Talent Academy Group. Een bedrijf waar alles in het teken staat van werken met een topsportmentaliteit. Tim is zelf ook zijn hele leven actief in de hockeywereld en maakte op zijn 30e zijn debuut in het Nederlands Elftal. Door zijn achtergrond in de topsport in combinatie met zijn achtergrond in de psychologie en sociologie is hij gefascineerd geraakt door alles wat met presteren onder druk te maken heeft.

SchaalX

Pythagoraslaan 101
3584 BB UTRECHT
Bekijk op Google Maps

SchaalX is al 20 jaar specialist in het bemiddelen van marketing en communicatieprofessionals. In zowel de publieke als de profit sector. Met hun expertise in de arbeidsmarkt en eigen SchaalX Academy met actuele vakkennis, weten ze alles over het bemiddelen voor de marketing en communicatiefuncties van morgen.

Prijzen

Niet-Leden tot 35 jaar
€ 20,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
(Young) Leden (tot 35 jaar): € 15,00
Niet-leden tot 35 jaar: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 mei 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.