Logo Zoeken
Congres Nieuwegein

C-day24

donderdag 13 juni 2024 van 09:00 uur tot 16:30 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Keynotes samen 1340x894px.png

C-day24 op donderdag 13 juni draait helemaal om jou en je vak! Op het grootste eendaagse communicatievakevent in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein zet Logeion jouw denken in beweging en in de hoogste versnelling.

Dit jaar staat C-day in het teken van ‘nu én morgen’. Welke actuele ontwikkelingen spelen er nu in het communicatievak en op welke veranderingen van morgen moet jij kunnen inspelen? In hoeverre ga en kun je mee met alle ontwikkelingen? Hoe zorg jij dat je als communicatieprofessional relevant blijft binnen jouw organisatie en bij je opdrachtgevers?

Tijdens C-day24 worden ook de nieuwe Logeion Communicatietrends tijdens het plenaire programma gelanceerd. Een van de vele hoogtepunten van het programma van dit jaar!

Bezoek snel www.cday.nl voor het programma en kom erachter wie onze inspirerende keynote sprekers zijn en welke kennissessies plaatsvinden. Eén ding is zeker: het wordt een dag vol actuele kennisimpulsen.

En… natuurlijk is C-day24 weer een ontmoetingsplek waar je veel collega’s live tegenkomt. Verzeker jezelf en collega’s van een plek en bestel nu je ticket(s)!

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Bekijk op Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Informatie over tickets en prijzen vind je op de website van C-day24.