Voorwaarden en reglement

Voorwaarden en reglement lidmaatschap

De belangrijkste voorwaarden op een rij
Logeion is gebouwd door en voor leden. We zijn een professionele vereniging met daarbij behorende voorwaarden. Bij Logeion sta je zelf aan het stuur; je lidmaatschap is persoonsgebonden. Dat brengt een aantal verantwoordelijkheden met zich mee.

* Je persoonlijke lidmaatschap kun je niet overdragen aan een collega, vriend of kennis.
* Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor je lidmaatschap, ook als je werkgever de contributie betaalt. Logeion kent namelijk geen  bedrijfslidmaatschap; je werkgever is niet verantwoordelijk en kan daarom ook niet voor je opzeggen.
* Nieuwe baan en betaalt je nieuwe werkgever je lidmaatschap? Geef de nieuwe contactgegevens en het factuuradres tijdig aan ons door. Zo zijn al jouw gegevens actueel en komt de contributiefactuur op de juiste plek.
* Tip! Wijzigingen in je persoonlijke situatie kun je zelf bijwerken in je profiel via mijn Logeion. Lukt dat niet? Neem contact met ons op via info@logeion.nl of bel 070 3467049.


Downloads


Opzeggen
Een Logeion-lidmaatschap sluit je altijd af voor een heel kalenderjaar, het is dus niet maandelijks opzegbaar en loopt automatisch door. Wil je het volgende kalenderjaar geen lid meer zijn? Dan stuur je vóór 1 december een e-mail naar info@logeion.nl
Tip: Controleer of je opzegging is bevestigd, want zonder onze bevestiging is je opzegging niet geldig. Binnen twee weken sturen wij een bevestiging per e-mail van je opzegging. Niet ontvangen? Neem dan snel contact met ons op zodat we je opzegging goed kunnen verwerken..