Logo Zoeken

Meld je aan als lid van Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

Ben je zzp’er en Logeion-lid, dan kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). PZO is de grootste landelijke onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp’ers. Het reguliere PZO-lidmaatschap bedraagt € 135,00 per jaar excl. btw. Als Logeion-lid betaal je slechts € 31,90* per jaar, excl. btw.

Logeion zorgt ervoor dat je aanvraag direct aan PZO wordt doorgegeven. Via PZO ontvang je inloggegevens om op de website van PZO te kunnen inloggen. Je vindt allerlei nuttige informatie over ondernemen, lobby in Den Haag en kortingen op verzekeringen op de website. Als je al lid bent van PZO en dit lidmaatschap voortaan via Logeion wilt laten lopen, schrijf dan achter je achternaam op het formulier: 'reeds lid PZO' en je directe lidmaatschap bij PZO wordt per 1 januari beëindigd en voortgezet bij Logeion.

Voordelen van aansluiting bij PZO
De aansluiting van Logeion bij PZO is een feit. Met deze stap kunnen zelfstandigen die lid zijn van Logeion op een voordelige en laagdrempelige manier profiteren van de ledendiensten van PZO. Tevens heeft Logeion invloed op het beleid van PZO via een zetel in het algemeen bestuur. PZO heeft een zetel in de SER.

Wat je nog meer moet weten over het PZO-lidmaatschap

  • Logeion brengt de PZO-contributie bij je in rekening
  • Word je tijdens het lopende kalenderjaar lid, dan ontvang je de eerste keer een aparte factuur. Daarna verschijnt de PZO-contributie op dezelfde factuur als je Logeion-contributie. De factuur valt rond januari/ februari bij je in de bus.
  • Word je halverwege het jaar lid, dan betaal je alleen voor de rest van het jaar.
  • Als je je lidmaatschap van Logeion opzegt, eindigt ook het PZO-lidmaatschap, tenzij je besluit om dit als individueel lidmaatschap bij PZO voort te zetten.
  • Wil je je PZO-lidmaatschap opzeggen, stuur dan een e-mail naar Logeion (info@logeion.nl) vóór 1 december van het lopende kalenderjaar.
  • Houd je gegevens in de database van Logeion en PZO actueel, hierdoor mis je geen informatie die voor jou interessant kan zijn.
  • Je lidmaatschap sluit je af voor een jaar en wordt automatisch verlengd.

Heb je nog vragen, kijk dan voor meer informatie over PZO op www.pzo.nl of bel naar het kantoor van Logeion in Den Haag, 070-3467049.

*prijs per 1 januari 2023