Logo Zoeken

De BNP-commissie is op zoek naar nieuwe leden

17 oktober 2023De redactie

Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van de beroepsniveauprofielen (BNP)? En kijk je ernaar uit om onderdeel uit te maken van een gedreven team? Lees dan verder en stel je kandidaat! 

Personal growth

Het stimuleren van de ontwikkeling van het communicatievak is één van de speerpunten van Logeion. Dat doet we op verschillende manieren. De beroepsniveauprofielen spelen daarin een belangrijke rol omdat het een methodiek (en tool) is die je helpt bij jouw professionele ontwikkeling.  

De methodiek en bijhorende tool zijn door Logeion ontwikkeld. De BNP-commissie heeft een strategische rol die gericht is op de aansluiting bij de dagelijkse praktijk én de komende ontwikkelingen. Hiervoor zoeken we enkele vakgenoten die mee willen doen in deze kennis-, ontwikkel en klankbordgroep en die beschikken over specifieke competenties.

Spreekt deze functie jou aan en wil jij jouw vakkennis graag inzetten voor een hoger doeleinde waarmee jij andere communicatieprofessionals kunt helpen groeien? Dan is deze openstaande vacature voor jou weggelegd!

Lees meer en meld je aan als kandidaat!