Logo Zoeken
Young Logeion

Luisa Sanchez Diez is Young Logeion's nieuwe vicevoorzitter

9 augustus 2023De redactie

Het bestuur van Young Logeion, hét grootste landelijke netwerk waar jonge communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren, is een nieuwe vicevoorzitter rijker: Luisa Sanchez Diez. Met haar toetreding neemt zij de werkzaamheden van Young Professional Joachim Miedema over.

Luisa II.jpg

Luisa is met haar expertise en toewijding een waardevolle aanvulling op het Logeion-bestuur en een geschikte opvolger van Joachim Miedema, de oud-vicevoorzitter van Young Logeion. Als vicevoorzitter zal zij zich voornamelijk bezighouden met de groei van het netwerk bestaande uit vele Young Professionals en de ontwikkeling van de nieuwsbrief 'What's new?'. Ook zal zij de rode draad van Young Logeion nauw in de gaten houden met niemand minder dan Esther Durenkamp, de voorzitter van Logeion wie eerder dit jaar benoemd werd. 

Luisa is niet alleen bestuurslid, maar óók een gedreven communicatieadviseur bij Stichting Inlichtingenbureau. Hier houdt zij zich voornamelijk bezig met verschillende positioneringsvraagstukken en verandercommunicatie. Daarnaast is zij in de weer als vrijwillig projectleider Communicatie bij de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. De vraag is dan natuurlijk: beschikt zij nog wel over genoeg tijd en energie om bestuur te doen bij Young Logeion? ''Absoluut! In mijn korte periode als lid van Young Logeion heb ik opgemerkt dat het contact met andere gedreven communicatieprofessionals mij enorm goed doet. Het geeft mij veel energie en het zorgt voor een flinke portie inspiratie. Genoeg reden om te solliciteren naar deze functie dacht ik dan ook toen ik de openstaande vacature voorbij zag komen.'' 

Dat Luisa veel waarde hecht aan het communicatienetwerk, wordt dan ook direct duidelijk wanneer zij vertelt over de door haar gevolgde studie: ''De reden dat ik ooit Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente ben gaan studeren, is omdat de interactie tussen mensen - en de context waarin die interactie plaatsvindt - mij ontzettend fascineert! Ik zie er om die reden dan ook zeer naar uit om de rol als vicevoorzitter van Young Logeion te vervullen. Niet alleen om de leden en de omgeving beter te leren kennen, maar óók om te onderzoeken waar we gezamenlijk waarde kunnen toevoegen. Aan zowel Young Logeion, als ook aan ons prachtige vakgebied'', aldus Luisa. 

En juist díe interactie en dát contact hoopt Young Logeion de komende jaren verder uit te breiden. Zowel met Luisa haar expertise, als ook met haar enthousiasme en gedrevenheid dat zij meeneemt naar het Young Logeion-bureau. Esther Durenkamp, voorzitter Young Logeion: ''Met Luisa aan boord als vicevoorzitter en met ledenbinding en -groei in haar portefuille, hopen we hier verdere stappen in te kunnen zetten. We zijn ervan overtuigd dat Luisa, met haar eerdere bestuurservaring, creativiteit én betrokkenheid, een geweldige toevoeging is aan ons bestuur. Van harte welkom, Luisa!''

Het Young-Logeion bestuur is nog altijd op zoek naar een nieuwe Sponsormanager. Ben jij het nieuwe, jonge bestuurslid waar zij van dromen?

Lees meer over de Young Logeion-bestuursfunctie Sponsormanager