Logo Zoeken
Strategische communicatie

OnlyHuman breidt partnerschap uit met steun aan het Centrum Strategische Communicatie

26 september 2022De redactie

OnlyHuman is Partner van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) geworden. “Net als de beste match zoeken voor kandidaten is Logeion voor OnlyHuman de perfecte match in een partnerschap. Samenkomen om kwaliteit en inhoud te krijgen, bieden, creëren en dat alles vanuit een gezamenlijke passie en geloof in communicatieprofessionals. Events als C-day of PubCom en een instituut als het CSC bewijzen van beide zijden dat het collectieve mensenwerk de sleutel is tot succes. Daar staan wij, met onze hele club, meer dan achter en zijn dus met recht een trotse partner”, vertelt Martin Staats, Algemeen Directeur UMON. OnlyHuman ondersteunt hiermee samen met ruim dertig andere Partners van het CSC de Leerstoel Strategische Communicatie (Logeion-leerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en maakt daarnaast wetenschappelijk onderzoek naar (strategische) communicatie vanuit het CSC mogelijk.

Only Human gebouw en logo 950x365.jpg

Logeion is verheugd over de uitbreiding van het partnerschap met OnlyHuman naar het CSC: “Nadat we de afgelopen tijd veel kennisinstituten hebben mogen verwelkomen bij het CSC is het heel mooi dat nu met OnlyHuman weer een partner uit de praktijk zich aansluit. Juist die mix van wetenschap en kennis uit de praktijk maakt het CSC zo uniek en waardevol", vindt Pierre Wimmers, interim-directeur van Logeion.

OnlyHuman

OnlyHuman zet zich al meer dan tweeëntwintig jaar in voor de beste match tussen een vacature in het publieke domein en marketing, communicatie en online professionals. Of dat nu een tijdelijke opdracht, een vaste baan of als gedetacheerde is; de keuze is aan de kandidaat. OnlyHuman is de trotse partner van o.a. Rijksoverheid, gemeente Amsterdam en Den Haag. En niet te vergeten van hun enorme netwerk aan zzp’ers dat keer op keer de mooiste opdrachten via hen vervult. OnlyHuman valt samen met het label DUX interim & executive search onder UMON waar de labels OnlyHuman en DUX interim & executive search onder vallen.

Centrum Strategische Communicatie

Het CSC is het platform van Logeion dat de verbinding tussen communicatiewetenschap en communicatiepraktijk aanjaagt. Ruim twintig Partners van het CSC ondersteunen het CSC en de Leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het samenwerkingsverband maakt daarnaast wetenschappelijk onderzoek naar (strategische) communicatie vanuit het CSC mogelijk. Als Partner van het CSC verkennen onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en strategische communicatieprofessionals elkaars werkterrein. Ook delen ze kennis met elkaar en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen tussen wetenschap en praktijk opleveren, geven richting aan de verdere positionering en professionalisering van het vak communicatie. Door de activiteiten van het CSC wordt het (strategische) communicatievak naar een hoger niveau gebracht.

Op de website van het Centrum Strategische Communicatie vind je meer informatie over het CSC en kun je ook alle andere Partners van het CSC bekijken. Heb je interesse om het CSC en de Logeion-leerstoel te ondersteunen? Download de flyer voor meer informatie of neem contact op met partnerships@logeion.nl.