Logo Zoeken
Logeion

Haal jij alles uit je lidmaatschap?

20 september 2022De redactie

Leden van Logeion profiteren met hun lidmaatschap van vele voordelen. Zo ontvangen ze bijvoorbeeld acht keer per jaar vakblad C en kunnen ze met flinke korting naar bijeenkomsten of... zelfs helemaal gratis. Ja, dat lees je goed: gratis! Ieder jaar selecteert Logeion namelijk minimaal 10 (digitale) kennisbijeenkomsten waar je als Logeion-lid gratis naartoe kunt. Dit jaar staan onder andere nog bijeenkomsten op de planning over 'Entertainment Education als communicatie-instrument', 'Schrijf je eigen klimaatnaratief' en 'De energietransitie in Nederland'. Pak deze kans om gegarandeerd - en gratis - kennis op te doen!

Ticket bijeenkomsten.jpg

Eerdere bijeenkomsten

Bijeenkomsten die in 2022 eerder gratis zijn aangeboden aan Logeion-leden zijn: 'Van quote tot opiniestuk', 'Issuelezing met David van Reybrouck', 'Klimaatcommunicatie', 'Strategische communicatie vraagt om digitale inclusie', 'Beroepsniveauprofielen: wat kun je er mee?', 'Merk & Reputatie - Hoe dicht je de kloof?', 'Edelman Trust Barometer 2022: het vertrouwen in overheden, media, NGO’s en bedrijfsleven', 'Zelf nieuws maken met video', 'Digitale toegankelijkheid voor video: zo bereik je echt iedereen', 'Communicatie 2.0: Datagedreven content', 'Omgevingsanalyse: een sterke basis voor elk communicatieplan', 'De strategische kansen van interactieve verhalen' en 'Neuromarketing: bereik je doelgroepen door te begrijpen hoe het brein werkt'.


Haal alles uit je lidmaatschap

Deze dertien bijeenkomsten en de vijf bijeenkomsten die voor dit jaar nog staan gepland maakt dat je als Logeion-lid dit jaar gratis naar achttien bijeenkomsten kon. Haal meer uit je lidmaatschap en houd de agenda met de Logeion-bijeenkomsten in de gaten voor meer gratis bijeenkomsten voor leden in de toekomst. Handig, sinds kort wordt met een label aangegeven of een bijeenkomst gratis is voor leden. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief genaamd 'Live' om iedere week de lijst met aankomende bijeenkomsten te ontvangen. Deze gratis bijeenkomsten zijn slechts één van de vele redenen om lid te worden of te zijn. 

Kom meer te weten over het lidmaatschap en de vele voordelen