Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion viert 10-jarig bestaan

4 mei 2022De redactie

Het is feest! Young Logeion bestaat 10 jaar. Al 10 jaar is Young Logeion hét platform voor jonge communicatieprofessionals tot 30 jaar om vakkennis te delen en elkaar te ontmoeten. En dat mag gevierd worden. Er is veel moois om op terug te blikken en er komt nog veel meer moois aan.

Young-Logeion-tien-jaar.jpg

In die 10 jaar is er veel gebeurd. Van Enter-the-firms bij bedrijven als Van Moof en Zeeman tot Studiereizen naar Dublin, Zweden en Berlijn. Afgelopen jaar werd de Young Logeion Academy geïntroduceerd, een online kennisplatform met unieke content samengesteld én gemaakt voor en door Young Logeion-leden. Ook maakte het buddyprogramma een succesvolle doorstart en met regelmaat worden gastlessen (College Tours) verzorgd op hogescholen, universiteiten en bij studentenverenigingen. In juni vertrekt een nieuwe groep enthousiaste young professionals voor een studiereis naar Londen.

Marjolein Snellink (voorzitter Young Logeion): "Vanuit het bestuur van Young Logeion wil ik graag iedereen bedanken die de afgelopen tien jaar een bijdrage heeft geleverd aan Young Logeion. Dankzij jullie hebben we kunnen groeien tot waar we nu zijn. Ik kan alleen maar hopen dat de komende tien jaar even succesvol zijn!"

In de rest van dit jaar wordt het 10-jarig jubileum uitgebreid gevierd. Houd daarom Young Logeion in de gaten op LinkedIn en Instagram en de website van Logeion. Ben je benieuwd hoe het idee voor Young Logeion 10 jaar geleden is ontstaan? Je leest het in C#3 2022.