Logo Zoeken

Logeion verwelkomt Liese van Oort als nieuw lid van de vereniging

16 november 2021De redactie

Liese van Oort werd onlangs verrast door Logeion, want Liese is het 675e nieuwe lid van 2021. Omdat Logeion dit jaar haar 75e jubileum viert, ontvangt ieder 75e nieuwe lid een mooi boekenpakket om je gedurende wintermaanden je lekker onder te dompelen in leuke communicatieboeken, die door ons zijn geselecteerd. Liese: “Wat een ontzettend leuke verassing dat ik het 675ste nieuwe lid van 2021 ben en zulke mooie cadeaus heb mogen ontvangen!”

Liese van Oort 705x220

Liese vervolgt: “Op dit moment werk ik als consultant bij Wise up Consultancy waarbij ik twee rollen mag vervullen: één als communicatieadviseur van het Landelijk Werkgeversservicepunt Gemeenten en als projectleider inclusieve technologie bij het sociaal werkbedrijf Senzer. Prachtige rollen waarbij ik mijn kennis en kunde op het gebied van communicatie kan delen. Omdat ik dol ben op mijn vakgebied, op de hoogte wil blijven van de trends en ontwikkelingen en graag in contact kom met andere communicatieprofessionals, ben ik lid geworden van Logeion. Essentieel leek mij. Ik kijk nu al uit naar een leuke bijeenkomst en hoop jullie (online) te ontmoeten! 

Wat deed je hiervoor en welke studie heb je gevolgd?
“Twee jaar geleden rondde ik mijn master corporate communication studies af aan de UT Twente en was ik onderzoeker bij het internationale onderzoek ‘Communicative Leadership Development’ (CLD) waarin de partijen Volvo Trucks, Sandvik en de Zweedse Universiteit samenwerken.”

“En nu ga ik eerst, met een kop thee op de bank, mijn nieuwe boeken inkijken”, aldus Liese van Oort.

Nog geen lid van Logeion en wil je ook lid worden? Op dit moment hebben we een speciale actie. Kijk hier voor meer informatie.