Aanmelden als lid

Logeion is jarig en trakteert!

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Logeion. Omdat Logeion dit jaar 75 jaar bestaat, trakteren we! Je kunt nu tijdelijk voor de rest van 2021 lid worden voor €75! En daarbij hoef je geen entreekosten te betalen. Dat betekent dus dat je €56,50 bespaart. Als je nog geen 30 bent, betaal je €37,50. Daarbovenop krijg je als cadeau het boek ‘Echt, je onderschat jezelf’ van Ben Tiggelaar (ter waarde van €15). (Deze actie loopt tot en met 30 juli 2021 en zolang de voorraad strekt. Bovenstaande lidmaatschapsprijzen zijn exclusief btw).

Heeft een Logeion-lid jou op deze actie geattendeerd? Vermeld in het opmerkingenveld zijn/haar voor- en achternaam, zodat je diegene ook het boek van Ben Tiggelaar cadeau doet.

Lid worden

Logeion is een inspirerend, eigentijds en open platform voor alle communicatieprofessionals in Nederland. Als lid van Logeion maak je niet alleen deel uit van een landelijk netwerk van communicatieprofessionals, je kunt ook voor ledenprijs naar workshops, seminars en masterclasses. Acht keer per jaar ontvang je magazine C gratis in je brievenbus. Haal alles uit je lidmaatschap

Persoonlijke gegevens
Kunt u uzelf niet vinden in de onder genoemde aanheffen, laat het veld dan leeg.
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Contactgegevens
Mijn Logeion
Dit e-mailadres gebruik je om in te loggen. Alleen voor onze administratie, niet zichtbaar voor derden
Kies een wachtwoord voor jouw Mijn Logeion account.
Wachtwoord herhalen
Voorkeuren
Ja, ik ontvang graag:
Selecteer uw organisatie door op naam of adres te zoeken
Vul hier het e-mailadres voor facturen gericht aan je werkgever in (dus niét je eigen werkmailadres!) of je zakelijke e-mailadres als je zzp'er bent.
Tot slot

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.