Aanmelden als lid

Lid worden

Logeion is een inspirerend, eigentijds en open platform voor alle communicatieprofessionals in Nederland. Als lid van Logeion maak je niet alleen deel uit van een landelijk netwerk van communicatieprofessionals, je kunt ook voor ledenprijs naar workshops, seminars en masterclasses. Acht keer per jaar ontvang je magazine C gratis in je brievenbus. Haal alles uit je lidmaatschap

Persoonlijke gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Contactgegevens
Mijn Logeion
Dit e-mailadres gebruik je om in te loggen. Alleen voor onze administratie, niet zichtbaar voor derden
Kies een wachtwoord voor jouw Mijn Logeion account.
Wachtwoord herhalen
Voorkeuren
Ja, ik ontvang graag:
Selecteer uw organisatie door op naam of adres te zoeken
Vul hier het e-mailadres voor facturen gericht aan je werkgever in (dus niét je eigen werkmailadres!) of je zakelijke e-mailadres als je zzp'er bent.
Tot slot

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.