Logo Zoeken

Diversiteit en inclusie – werk aan de winkel voor communicatieprofessionals!

16 juni 2021De redactie

Steeds meer organisaties maken diversiteit en inclusie speerpunt van de strategie. Deels vanuit een moreel gevoelde verplichting. Maar vooral omdat men zich realiseert dat een diverse en inclusieve organisatie beter functioneert. Hoe zorgen we er voor dat diversiteit logisch wordt meegenomen in de uitingen die door communicatiemensen worden gecreëerd?

Diversiteit 705x220.jpg

Als beroepsvereniging kunnen we bewust werken aan inclusie en diversiteit. Op korte termijn hebben we baat bij het bewust worden van het belang van diversiteit in communicatie. Op de lange termijn zou je willen dat de beroepsgroep net zo divers wordt als de Nederlandse maatschappij. Onlangs organiseerde Logeion samen met Huib Koeleman en Marisca Kensenhuis een drukbezocht webinar rond dit onderwerp. De volgende stap is het opstropen van de mouwen en het realiseren van een Logeion CommLab. Help je mee? Sluit je dan aan bij de groep op Logeionline. (CommLabs zijn ook toegankelijk voor niet-leden!)