Logo Zoeken

De keynotesprekers van C-week21 zijn bekend!

21 april 2021De redactie

Twee weken geleden maakte we bekend dat C-week maar liefst vier dagen lang in het teken staat van kennis en inspiratie. We zijn verheugd bekend te maken welke keynotesprekers het digitale podium betreden. Want tijdens C-week21 kun jij als deelnemer iedere dag een topcollege volgen van (inter)nationale sprekers als Afdhel Aziz (USA, Chief Purpose Officer en Storycatcher), Ben Tiggelaar (Expert in leiderschap, verandering en gedrag), Madeleijn van den Nieuwenhuizen (mediacriticus en rechtshistoricus) en Tom Haak (directeur HR Trend Institute). Bemachtig nu jouw ticket!

Cweek21_keynotesprekers_705x220px.png

Naast deze topcolleges zijn er gedurende de week volop inspiratiessessies, trendsessies en bijzondere gesprekken. Uitzenden doen we vanuit de bijzondere locatie Kameryck, midden in de natuur. Je kunt online live meedoen en je vragen stellen aan sprekers. Op deze manier haal je alles uit het event! Maar mocht het niet lukken om live een sessie te volgen, dan kun je deze ook later bekijken. Op deze manier hoef je niks van C-week21 te missen!

Je koopt als lid voor slechts €145,- een ticket (en als niet-lid voor €225,-) waarmee je de hele week toegang hebt tot het event. Ben je nog geen lid van Logeion? Dan hebben we tot en met 14 mei een mooie aanbieding. Voor slechts €235,- kun je C-week21 volgen én word je tot het einde van 2021 lid van Logeion (lidmaatschap t.w.v. €210,- voor een heel kalenderjaar, het lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch verlengd). Bijkomend voordeel: je kunt direct voordelig of zelfs kosteloos deelnemen aan de ruim 60 vakbijeenkomsten die Logeion jaarlijks organiseert, je ontvangt acht keer per jaar het communicatiemagazine en kunt je aansluiten bij onze online ledencommunity Logeionline, dat exclusief voor Logeion-leden toegankelijk is. Ook betaal je nu geen inschrijfkosten (t.w.v. €21,50). Met deze aanbieding bespaar je dus ruim €100,-! Deze actie loopt tot en met 14 mei 2021. 

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap op Logeion op de website en ga voor informatie en tickets naar www.cday.nl.