Logo Zoeken

Het 75e nieuwe lid van 2021 Wouter Westmaas wint het eerste boekenpakket!

27 januari 2021De redactie

Het is je vast niet ontgaan: dit jaar bestaat Logeion 75 jaar. Daarom zijn er heel 2021 feestelijke acties om dit bijzondere jubileum te vieren. De eerste actie was al gedeeld: alle Logeion-leden kunnen dit jaar gratis naar 10 geselecteerde bijeenkomsten. Maar ook wint elk 75e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion een boekenpakket om meteen met zijn of haar professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. Als eerste winnaar mogen we Wouter Westmaas, communicatieadviseur bij Tappan, feliciteren.

Afbeelding Logeion 75 jaar 75e lid Wouter Westmaas705x220.jpg

Wouter is dit jaar gestart met een nieuwe baan bij Tappan Communicatie als communicatieadviseur en vertelt: "Via het bedrijf krijg je als medewerker een lidmaatschap van Logeion aangeboden, zodat je optimaal de klanten van communicatieadvies kan voorzien en op de hoogte blijft van relevante trends en ontwikkelingen uit het vak. Daar komt nu ook nog het boekenpakket van Logeion bovenop, een mooie start van het nieuwe jaar! Bedankt Logeion en van harte gefeliciteerd met het 75-jarig jubileum."

Wie weet wordt jij het 150e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion en win je ook zo'n mooi boekenpakket. En zo niet, als je dit jaar lid wordt profiteer je natuurlijk sowieso van de 10 geselecteerde bijeenkomsten die alle leden gratis kunnen bijwonen.