Logo Zoeken

Word jij ook Partner of Vriend van het Centrum Strategische Communicatie?

10 juli 2019De redactie

Het Centrum Strategische Communicatie (CSC) is de plek waar de communicatiewetenschap en -praktijk elkaar ontmoeten. Partners en Vrienden van het CSC zijn onderzoekers en docenten (van universiteiten, hogescholen en particuliere onderwijsinstellingen) en communicatieprofessionals uit de praktijk die elkaars werkterrein verkennen, kennisdelen en samen relevante onderzoeksvragen ontwikkelen. Nieuwsgierig? Bekijk de video!

Onder Professoren 705x220.jpg

De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het communicatievak.

Werk jij ook op strategisch niveau in het communicatievak? Wellicht is het dan interessant voor jou of je organisatie om je aan te sluiten bij het CSC. Bekijk onderstaande video waarom Partners en Vrienden bij het CSC zijn betrokken. Meer informatie over het Centrum Strategische Communicatie vind je in de flyer over Partners van het CSC, de flyer over Vrienden van het CSC en op de website. Heb je interesse en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur een mailtje naar: partnerships@logeion.nl.