Logo Zoeken

Logeion start Centrum voor Strategische Communicatie

6 juli 2016De redactie

Logeion start met een Centrum voor Strategische Communicatie, waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar gaan ontmoeten, offline en online. Onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Logeion-CSC2.jpg

Het Centrum voor Strategische Communicatie is een kenniscentrum in wording. Geen kenniscentrum van steen met een naambord op de deur. Het is een platform waar we informeren, de verbinding tussen wetenschap en praktijk aanjagen en waar communicatieprofessionals en onderzoekers elkaar beter kunnen gaan vinden. Nieuwsgierig? Word lid van de speciale Linkedin-groep en deel je vragen en antwoorden, publicaties of stellingen. Maak anderen attent op interessante activiteiten. Laat ons vooral ook weten waar je behoefte aan hebt. Doe mee aan de poll en lees meer over het Centrum voor Strategische Communicatie.