Logo Zoeken
Column Exclusief voor leden

Ik krijg al jeuk als ik eraan denk

21 januari 2024Emma Kemperman

‘Invasie van bedwantsen in Parijs: blijf hier weg’, ‘Bedwants rukt op in Parijs, stad vraagt hulp aan overheid’, ‘Bloedzuigende bedwantsen terroriseren Franse hoofdstad’. Begin oktober werden de media gedomineerd door koppen over bedwantsen in Parijs. Mensen annuleerden massaal hun weekendjes weg, Franse scholen gingen uit voorzorg dicht en de commissie van de Young Logeion studiereis wist niet of ze het jaarlijkse internationale uitje nog wel door kon laten gaan. Die zou namelijk begin oktober plaatsvinden in oui oui Paris!

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.