Logo Zoeken
Podcast

Live: podcastaflevering #4 Comm.talk

3 oktober 2023De redactie

Liefhebber van podcasts? Goed nieuws! De vierde aflevering van de podcastserie comm.Talk, 'Geloof in het olievlek effect én zoek naar het ontbrekende talent', staat nu live op alle streamingdiensten. Tijdens deze aflevering spreekt moderator Charisa Chotoe (NPO) met Madhu Mathoera (auteur van 'De inclusieve organisatie') en Léonie Hazebroek (Hoofd Communicatie Defensie Cyber Commando en eigenaar LEV Communicatie) over niets minder dan inclusie, diversiteit en een verscheidenheid aan bubbels. Heb jij al naar deze nieuwe aflevering geluisterd?

Omslagfoto website met logo podcast 4.png

Hoewel Madhu en Léonie zeer verschillende banen hebben, zijn zij druk in de weer met hetzelfde vraagstuk: hoe maken we de wereld een beetje beter? Daar waar Madhu organisaties onder meer met haar boek 'De inclusieve organisatie' helpt om diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid door te vertalen naar de werkvloer, probeert Léonie anderen bewust te maken van hun privileges. Madhu: ''Gelijkwaardigheid gaat verder dan nadenken over de groeiende loonkloof. Het gaat ook over eerlijke en gelijke kansen.''

Benieuwd naar wat deze sprekers allemaal te vertellen hebben over dit onderwerp dat steeds vaker binnen organisaties speelt? En geïnteresseerd in wat we gezamenlijk kunnen doen om te zorgen voor een toegankelijke, gelijkwaardige maatschappij? Luister dan naar de zojuist gepubliceerde, vierde aflevering van comm.Talk. Een actuele podcast die wordt afgesloten met een prikkelende, persoonlijke voordracht van terugkerend woordkunstenaar Atta de Tolk. Léonie: ''Ik geloof in het olievlekeffect. Als je klein begint, zal er geen enorme shift plaatsvinden, maar langzaamaan kunnen we gezamenlijk voor verandering zorgen.''

Plug in, open de oren en verrijk je kennis!

Naar de podcast