Logo Zoeken
Podcast

Luister nu naar de op C-day23 opgenomen podcast

27 juni 2023De redactie

Op 22 juni vond C-day23 plaats: hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals. Was jij één van de ruim 600 aanwezige vakgenoten en wil je graag nog even nagenieten? Of heb je het gemist, maar ben je nieuwsgierig naar dit terugkerende, inspirerende event? De tijdens C-day23 opgenomen podcasts zijn er voor alle vakgenoten die geen genoeg kunnen krijgen van het communicatievak!

Radio.jpg

Van kennissessies over storytelling en AI tot inspirerende keynotes van techfilosoof Martijn Aslander, sociaal psycholoog en bedrijfskundige Arend Ardon en neurowetenschapper Ayca Szapora: op C-day23 werd je ondergedompeld in het communicatievak in de breedste zin. Logeion kijkt dan ook vol enthousiasme terug op een geslaagde dag en hoopt dat jij, indien je aanwezig was, net zoveel kennis hebt opgedaan en genoten hebt als wijzelf.

Hoewel het vakcongres op jaarlijkse basis plaatsvindt, hoef je niet langer te wachten op een actuele portie vakkennis. Op C-day23 nam Logeion-partner De Radiofabriek namelijk live een podcastserie op met vele vakgenoten over hun specialisme en actuele onderwerpen. Zo sprak verslaggever Glenn van den Burg bijvoorbeeld samen met Jos Govaarts, Esther Durenkamp en Jaap de Bruijn over hoe je het beste bij kunt blijven in je vak (en hoe Logeion je hier een handje bij kan helpen) en vertelden Huib Koeleman, Nathalie Soeteman en Paul Gremmen over de laatste communicatietrends. Ook niemand minder dan auteurs Monica Wigman van 'Regel jij het draagvlak', Thijs Leenman van 'Verandergedrag' en Wil Michels van 'Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie' en 'het Communicatie Model' kropen achter de microfoon. 

Je kunt de podcastserie van De Radiofabriek, bestaande uit ruim negen afleveringen, nu beluisteren via de bekende podcastkanalen. Pak je oortjes erbij en bevind je razendsnel, ongeacht waar je bent, in het congrescentrum Spant! te Bussum samen met vele andere communicatieprofessionals. 

Luister nu naar de podcast

Foto door Enrique Meesters