Logo Zoeken
Podcast

Live: podcastaflevering #3 Comm.talk

27 juni 2023De redactie

'Automatisering versus de menselijke maat', de derde aflevering van de podcastserie comm.Talk, staat nu live op alle streamingdiensten. In deze vijfdelige podcastserie van OnlyHuman en Logeion treed verslaggever Charisa Chotoe (NPO) in gesprek met diverse communicatieprofessionals. In deze aflevering nemen Lisette Kaptein (onderdeel van Logeion's Trendteam en ontwikkelingsmanager Communicatie bij Van der Hilst) en Natascha van Kesteren (directeur Human Talent bij UMON) de laatste technologische ontwikkelingen en de gevolgen voor ons vakgebied onder de loep.

Only Human - #3

Zowel Lisette als Natascha hebben in hun dagelijks leven veel contact met andere (communicatie)professionals. Daar waar Lisette vooral rondetafelgesprekken aangaat met prominente vakgenoten om de laatste trends te achterhalen, helpt Natascha mensen met het in kaart brengen en behalen van hun persoonlijke doelen. Ondanks hun takenpakketten waarin de menselijke maat voorop staat, ervaren beiden professionals een zekere vorm van digitalisering en automatisering. '’We hebben tot een bepaalde hoogte moeten inboeten op de menselijke maat, maar ik heb groot vertrouwen dat wij van zekere toegevoegde waarde kunnen zijn.’’, aldus Natascha. 

Benieuwd naar wat deze sprekers nog meer denken en weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering? En nieuwsgierig naar de mate waarin we de menselijke maat verloren zijn en deze terug kunnen halen? Je hoort het allemaal in de zojuist gepubliceerde, derde aflevering van comm.Talk welke door niemand minder dan woordkunstenaar Atta de Tolk wordt afgesloten met een persoonlijke voordracht. Plug in, luister en vorm zelf een oordeel over de menselijkheid en zingeving van organisaties. 

Luister naar aflevering drie van de podcastserie comm.Talk