Logo Zoeken
Podcast

Nieuwe aflevering van de Young Logeion-podcast 'Faalverhalen'

2 mei 2023De redactie

Young Logeion heeft een eigen podcast, namelijk: 'Faalverhalen: van fouten kun je leren!'. In de Young Logeion Academy kun jij vanaf nu naar maar liefst twee afleveringen van de podcast luisteren. Zet je koptelefoon op en laat je binnen vijftien minuten meevoeren in de, soms beschamende, werelden van young professionals. Fouten maken doen we immers allemaal en als we ze dan toch maken, dan kunnen we er maar beter van leren.

Young Logeion Podcastafleveringen

De podcast van Young Logeion bestaat uit twee afleveringen. In de eerste aflevering delen Simone Visser, communicatieadviseur van 'het NBTC', en Emma Kemperman, programmamanager van 'Young Logeion', door hen gemaakte, soortgelijke fouten en geven zij antwoord op de vraag: ''Heb je wat aan faalmomenten of niet?''. In aflevering twee luister je naar Jorinde van der Velde, communicatiemedewerker van 'de Hartstichting', en Edo Regtop, projectleider 'Sterk Techniekonderwijs'. Samen bespreken zij momenten waarbij zij door de grond konden zakken en wat volgens hen erger is: een fout maken welke op jezelf afstraalt of die op jouw werkgever afstraalt? 

De podcasts zijn te beluisteren via de Young Logeion Academy en zijn exclusief voor YL-leden. 

Luister nu naar Young Logeion's podcast!

De Young Logeion Academy is een online kennisplatform exclusief voor YL-leden. De Academy staat bordevol trainingen, podcasts en webinars samengesteld en deels gemaakt door jonge communicatieprofessionals. Nog niet eerder ingelogd? Ga dan naar de Academy. Log in met het mailadres waarmee je ook inlogt op de Logeion-website en als wachtwoord: Welkom123! Hierna kun je een persoonlijk wachtwoord instellen.