Logo Zoeken
Video

The Peer Review aflevering 7: Waar ligt de waarheid?

30 november 2022De redactie

Hoe zou de overheid moeten communiceren volgens jou? Dit is de vraag die centraal staat in deze zevende aflevering uit de videoserie The Peer Review, die Logeion in samenwerking met idtv maakt. Media roept dat het vertrouwen is gedaald in de overheid. Hoe zorg je er met communicatie voor dat je bouwt aan vertrouwen? En wat maakt publiekscommunicatie zo ingewikkeld?

THUMBNAIL_S02E07.png

We leven in een samenleving met veel verschillende culturen. In onze communicatie moeten we daarmee rekening houden. Madhy Mathoera, auteur van De Inclusieve organisatie, schuift in deze video aan vanuit haar expertise over inclusiviteit. Daarnaast komen Stefan Beer-Rutte (Teamleider van GGD Amsterdam), Pierre Wimmers (interim directeur Logeion), Esther Toet (Hoofdkorpsmedia van de Politie) en Cor Vos (Strategisch communicatieadviseur bij de Gemeente Amsterdam) aan het woord. Allen vanuit een ander perspectief en ideeën over transparantie, de kracht van communicatie en omgaan met fake news. Eén ding staat voorop: wees transparant en zorg met communicatie voor verbinding. Nieuwsgierig wat deze experts zeggen? Bekijk dan gauw de video!