Logo Zoeken
Video

The Peer Review: Digitale communicatie

16 november 2022De redactie

In de nieuwste aflevering van The Peer Review zijn vijf experts aan het woord over digitale communicatie. Digitale communicatie is een onmisbare factor in de communicatiebranche. Big data en kunstmatige intelligentie komen steeds meer in de aandacht en meer organisaties willen er mee gaan werken. Maar wat is de invloed van digitale communicatie op het communicatievak? En hebben we als communicatieprofessional moeite om onze traditionele vormen van communicatie los te laten?

The Peer Review thumbnail.png

In deze video komen aan het woord: Monaïm Benrida (Programmaleider, Gelijke Kansen Alliantie), Corine Van Impelen (Directeur Public Engagement Communicatie en Fondsenwerving, Naturalis), Aragorn Meulendijks (Metavangelist, MrMetaverse), Robert Hagendoorn (Hoofd Creatie en Strategie, idtv+) en Thijs Pepping (Humanistische Trend Analist, Sogeti) over digitale communicatie?De video’s van The Peer Review zijn gemaakt in samenwerking met idtv+.