Logo Zoeken
Podcast

Alles staat, maar hoe laat je jouw community echt bruisen?

19 oktober 2021De redactie

Het is een leuke, maar lastige klus om een community te onderhouden. Daar weten Juliette van der Wurff (Mett), Teuni Stoffelen, (Spraakmakers community) en Yvonne van Vliet (Logeion) alles van. In de nieuwste podcastaflevering van ‘Bruisende communities’ vertellen zij over hun successen, maar zeker ook over hun lessen als communitymanagers. We hebben het over onboarding, activatiecampagnes die werken, collega’s die juist nog niet meewerken én wat je kunt doen om leden samen te brengen. Want een community die echt bruist, daar krijgt iedereen energie van. Luister mee, om te horen hoe ze dat voor elkaar krijgen!

Bruisende communities 705x220.jpg

Over de podcast
Stel, je bent podcastmaker en hebt regelmatig contact met andere podcastmakers. Je wisselt tips en ervaringen uit en wijst elkaar op nieuwe ontwikkelingen. Dan zou je zomaar een community kunnen beginnen, online natuurlijk. Podcastmaker Carolien Wolsink denkt daarover na. Maar wat komt daar eigenlijk bij kijken? Hoe en waar moet je beginnen? Wat zijn de valkuilen? En hoeveel werk is het? Carolien ontvangt samen met communityadviseur Juliette van der Wurff van Mett leuke gasten en experts om samen de successen en valkuilen van een bruisende community te ontrafelen. Leer hoe je jouw community laat bruisen en beluister nu de aflevering!