Logo Zoeken

Terugblik: CityLab010 finalist Galjaardprijs 2017

27 juni 2018Arjen P. van Leeuwen

Dit is de laaste week dat je jouw project kan inzenden voor de Galjaardprijs 2018: de prijs voor het beste communicatieproject in het publieke domein. Welke projecten zijn eerder in aanmerking gekomen voor deze prijs? In 2017 deed CityLab010 mee aan de Galjaardprijs. Als finalist mochten ze een prachtig verhaal houden in het Provinciehuis te Zwolle. Aan Liesbeth Werleman, procesmanager CityLab010, de vraag: hoe gaat het nu met CityLab?

CityLab010_705x220.jpg

"Het gaat heel goed met CityLab010! Ook dit jaar stromen de nieuwe plannen weer binnen. Allemaal ideeën om de stad te maken tot een nóg fijnere plek om te wonen, werken, studeren en je vrije tijd door te brengen.

Tot 1 juni mochten plannenmakers (Rotterdammers, sociaal ondernemers) subsidie aanvragen voor hun plan. We verwachten vanaf dan half september te kunnen vertellen wie een startsubsidie krijgt. Krijgen plannenmakers geen subsidie, dan doen we ons best om hen toch verder te helpen bij het realiseren van hun plan. En ondertussen zijn de meeste plannen uit 2015, 2016 en 2017 volop bezig met de uitvoering. En dat zijn mooie initiatieven waar we als stad heel trots op zijn."

Wil je meer lezen over CityLab010?! Lees het verhaal over CityLab die werd opgenomen in het boek ‘Communicatieverhaal halen, Galjaardboek 2017’.

Wil je ook jouw project/campagne delen? Doe dan mee en stuur je verhaal in voor de Galjaardprijs 2018. Dit kan nog tot 1 juli 2018 via de website.