Contributie

Contributie lidmaatschapStudentlidmaatschap: wanneer je je opleiding hebt afgerond, stroom je automatisch door naar het reguliere tarief of tarief voor leden tot 30 jaar, afhankelijk van je leeftijd. Wanneer je 30 jaar wordt, betaal je het daaropvolgende jaar het reguliere tarief. Studentleden betalen geen administratiekosten.

Interessant voor organisaties: 
Logeion werkt met een aantrekkelijke groepskorting. 

  • De eerste acht leden - werkzaam binnen één organisatie - betalen het reguliere tarief van € 210,00 excl. btw per persoon per jaar. Vanaf het negende lid wordt de contributie gehalveerd. In plaats van € 210,00 wordt € 105,00 excl. btw per lid in rekening gebracht. De korting kan alleen worden verrekend op één verzamelfactuur.
  • Voor leden werkzaam bij een adviesbureau geldt deze korting vanaf het vijfde lid.
  • Bij vijftig of meer leden binnen één organisatie is het nog voordeliger: slechts € 88,00 per lid per jaar, excl 21% btw. De korting kan alleen worden verrekend op één verzamelfactuur.


Werknemers worden lid op persoonlijke titel. Het is niet mogelijk om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. Wel kunnen bedrijven de betaling van de contributie van werknemers overnemen. Wanneer zich gedurende het kalenderjaar nieuwe werknemers vanuit de organisatie zich aanmelden, dan betaalt zij op basis van de groepskorting het resterende bedrag tot het einde van het jaar.

Bekijk ook de fiscale voordelen voor zzp'ers en werkgevers van een lidmaatschap.

* Je bent werkzaam bij een stichting of organisatie die zich inzet voor een door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) erkend goed doel.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.