Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Zelf nieuwsvideo’s maken

donderdag 10 oktober 2024 van 15:30 uur tot 17:00 uur
enter_the_firm_vnb.jpg

Ontdek in deze online vakimpuls hoe je moeiteloos kleine en grote verhalen visueel kunt vastleggen en zo jouw doelgroep online bereikt. Zowel landelijke als internationale media maken graag gebruik van beeldmateriaal dat door organisaties is gemaakt, zelfs als het met een smartphone is gefilmd. Leer de kunst van het effectief in beeld brengen en vergroot je zichtbaarheid online!

Kortom, neem nu zelf de regie!

Leer effectief kleine en grote verhalen visualiseren voor online impact en bereik. Ontdek in deze vakimpuls hoe eenvoudig het is om boeiend beeldmateriaal te creëren, zelfs met een smartphone. Rick Hunink (Videonieuwsbericht) deelt praktische tips over het zelf filmen van nieuws, handige tools, en geeft inzicht in het hele productieproces. Volg een vast format voor het snel maken van een vlog of nieuwsbericht. En krijg waardevolle tips van Rick om ervoor te zorgen dat jouw beelden op de juiste manier opgemerkt worden door landelijke media.

Deze sessie is interessant voor communicatieprofessionals die kennis willen maken met zelf (nieuws)video's maken. 

Belangrijk: De uitzending wordt niet opgenomen. De hand-out met tips en een briefingsformat worden na afloop gedeeld. 

Deze bijeenkomst is een initiatief van Logeion in samenwerking met Videonieuwsbericht.

Over de sprekers

Rick 2013.jpg

Rick Hunink

Rick Hunink is mede-oprichter van Videonieuwsbericht. Met een team van 20 collega’s produceren zij dagelijks nieuwsberichten, reportages en livestreams. Na zijn studie journalistiek heeft hij reportages en televisieprogramma’s gemaakt voor verschillende NGO’s en is daarna gaan werken als zelfstandig regisseur en cameraman. Rick is gastdocent onlinevideo op verschillende hogescholen en spreekt op nationale en internationale congressen over videojournalistiek, zelf nieuws maken en het filmen met de smartphone.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €25,00
Young Logeion leden (tot 30 jaar): €12,50
Niet-leden: €50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 25 september 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.