Logo Zoeken
Masterclass 's-Gravenhage

Versterk je persoonlijke communicatie en presentatie

dinsdag 14 mei 2024 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

KIVI
Prinsessegracht 23
2514 AP 's-Gravenhage

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
shutterstock_1276205221.jpg

Je bent pas écht sterk, overtuigend en geloofwaardig als inhoud en vorm op elkaar afgestemd zijn. Jouw authenticiteit is altijd het uitgangspunt om je persoonlijke performance en je impact te versterken. Maar hoe krijg je dit allemaal in balans en over de Bühne?

Als communicatieprofessional presenteer je jezelf de hele dag, op een groot en klein podium. Je communiceert met collega's, bestuurders, klanten en andere externe stakeholders. Maar komen jij en je boodschap over zoals jij dat wil? Heb jij wel de invloed die je zou willen? Hoe houd je je staande onder druk? Ben je benaderbaar en straal je tegelijkertijd voldoende gezag en autoriteit uit? Heb je voldoende tools om de mensen om je heen te adviseren? Hoe kom je over en waar is winst te behalen voor jou en voor de mensen die je adviseert?

Tijdens deze interactieve masterclass ontdek je samen met Josanne Toussiant de wereld van expressie en leer je de verschillende stijlen kennen met al hun kwaliteiten en valkuilen. Je krijgt antwoord op de vraag welke twee uitdagingen er zijn rondom je expressie en je krijgt direct concrete tips.

Dit komt onder andere aan bod:

  • Ontdek hoe je zorgt voor (psychologische) veiligheid voor je luisteraar
  • Word flexibeler in je communicatiestijlen
  • Overbrug culturele verschillen
  • Leer je communicatie aan te passen aan een online of fysiek publiek.

Deze masterclass is voor elke communicatieprofessional die concreet aan de slag wil (of moet) met de persoonlijke communicatie binnen én buiten de eigen organisatie.

Gratis voor alle deelnemers

boek sprekend jezelf zijn

Sprekend jezelf zijn van Josanne Toussaint. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.30 Masterclass deel 2
17.30-18.00 Napraten met drankje

Over de sprekers

Josanne Toussaint.jpg

Josanne Toussaint

Josanne Toussaint is oprichter/eigenaar van Instituut Wijs! Zij is schrijver van het boek 'Sprekend jezelf zijn'. Zij is expert op het gebied van communicatie, stem, spraak en presentatie. Zij is communicatiedeskundige en gespecialiseerd logopedist. Onder haar begeleiding zijn al vele professionals uitgegroeid tot bewuste sprekers die hun expressie, stem, spraak en houding weten in te zetten voor meer overtuiging, vertrouwen en daadkracht.

KIVI

Prinsessegracht 23
2514 AP 'S-GRAVENHAGE
Bekijk op Google Maps

Deze bijeenkomst is in de Grote Zaal van het KIVI in Den Haag (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs). De locatie is uitstekend bereikbaar.

Kom je met het OV?
Het KIVI bevindt zich op slechts 7 minuten lopen vanaf NS-station Den Haag Centraal. Tram 9 (richting Scheveningen Noord) stopt voor de deur; deze tram stopt bij NS-station Den Haag Centraal en ook bij NS-station Den Haag Hollands Spoor.

Actuele tijden voor het OV vind je op 9292

Kom je met de auto?
Parkeren kan tegen betaling in parkeergarage Q-Park Malieveld of parkeergarage Museumkwartier die zich op loopafstand van het gebouw bevinden. 

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief de bestseller Sprekend jezelf zijn van Josanne Toussaint. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 april 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.