Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Hoe je mensen wel beweegt (in het onbewuste brein)

donderdag 4 april 2024 van 13:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Railcenter Amersfoort
Soesterweg 244
3812 BE Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
Richting.jpg

Gedragsverandering? Dat lijkt een harde dobber. We proberen belang en urgentie te creëren. We werken aan intrinsieke motivatie. Aan proactieve mensen die vanuit eigenaarschap ander gedrag gaan vertonen. Waarom lijkt het zo lastig?

Massaal maken we dezelfde systematische denkfout in onze communicatie. En daarmee houden we onszelf tegen. We denken dat we een ander kunnen bewegen als we de relevantie van de verandering goed voor het voetlicht brengen. Alsof onze gesprekspartner rationeel is. Doordat we vertellen, motiveren, uitleggen, aantonen en storytellen blijft de urgentie, het belang én de beweging bij ons: we leuren en sleuren.

Met het wetenschappelijk fundament van Daniel Kahneman als grondslag, biedt Genieke Hertoghs inzicht in hoe je mensen écht bereikt. Hoe je eerst ‘in positie komt’ in het onbewuste brein van de ander. Hoe je daar vervolgens verbinding, eigenaarschap en zelfs gedragsverandering op gang brengt. Als je het eenmaal snapt én je hebt je eigen ego onder controle, dan is daadwerkelijke gedragsverandering eenvoudig.

Deze masterclass is voor elke communicatieprofessional die concreet aan de slag wil (of moet) met gedragsverandering in de eigen organisatie.

Gratis voor alle deelnemers

boek

Don't push me - Hoe je mensen wel beweegt van Genieke Hertoghs. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.00-13.30 Inloop met koffie en thee
13.30-15.00 Masterclass deel 1
15.00-15.30 Pauze
15.30-17.00 Masterclass deel 2
17.00-17.30 Napraten met drankje

Over de sprekers

foto Genieke.jpg

Genieke Hertoghs

Genieke Hertoghs is founding parent van het gedachtegoed Subconscious Impact. Een visie én set met concrete technieken om een ander te bereiken in het onbewuste brein. Door het toepassen van het gedachtegoed kun je verbinding, motivatie, eigenaarschap en zelfs gedragsverandering op gang brengen bij een ander. Genieke is keynotespreker, auteur van 'Impact: de kracht van onzichtbare invloed (2018)' en 'Don’t push me! Hoe je mensen wél beweegt!’ (2023). Haar organisatie Subconscious Impact leidt professionals op in dit gedachtegoed. Ook was zij drie jaar lang bestuurslid van Logeion (2013-2016).

Railcenter Amersfoort

Soesterweg 244
3812 BE AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

De locatie bevindt zich vlak achter NS station Amersfoort Centraal op het bedrijventerrein de Wagenwerkplaats en is daarmee goed bereikbaar met het OV. Bekijk hier de routebeschrijving.

Openbaar vervoer
Neem op NS station Amersfoort Centraal de uitgang Piet Mondriaanplein en sla buiten linksaf. Volg de weg langs de Q-Park parkeerplaats, na ca. 7 minuten lopen zie je het roodstenen gebouw Railcenter met de grote vierkante ramen aan je rechterhand.

Auto en parkeren
Het roodstenen gebouw Railcenter met de grote vierkante ramen bevindt zich schuin tegenover de Rijtuigenloods, vlak achter NS station Amersfoort Centraal. Bekijk hier de routebeschrijving.
Parkeren kan gratis op het terrein.



Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief de bestseller 'Don't push me - Hoe je mensen wel beweegt van Genieke Hertoghs. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 maart 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.