Logo Zoeken
Workshop 's-Gravenhage

Het organiseren van communicatie

maandag 8 april 2024 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Igluu Den Haag
Louis Couperusplein 2
2514 HP 's-Gravenhage

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
handen kleur 220x200.jpg

Het organiseren van communicatie kent vaak diverse invalshoeken met eigen verwachtingen vanuit alle betrokkenen. Een zorgvuldige omschrijving van deze verwachtingen ontbreekt vaak. Dat leidt tot misverstanden en gemiste kansen. Maar hoe komt de ideale situatie die je interne opdrachtgever voor ogen heeft boven tafel? En hoe breng je die in balans met jouw ambities als professional?  

Patrick Dekkers en Armijn Woudman van HVR Group nemen je mee in een proces om met meer plezier en resultaat samen te werken met je opdrachtgever(s). Deze workshop is voor de ervaren projectleider en senior communicatieadviseur die regelmatig met een diversiteit aan verwachtingen te maken heeft.

Wat leer je tijdens de workshop?
Hoe je als communicatieprofessional het gesprek aan kan gaan met je opdrachtgever(s). Ontdek hoe je de verwachtingen rondom je opdracht in kaart brengt en welke stappen je kunt zetten om deze verwachtingen helder te krijgen. Welke rol speel je in dit proces en hoe verbind je deze met je professionele opvattingen over de opgave?

Wat neem je mee naar huis?
Na afloop beschik je over de kennis hoe je een uitgebreide analyse voor jouw specifieke opdracht maakt. En hoe je de dynamiek van verschillende verwachtingen kunt herkennen en benutten. Kortom, je gaat naar huis met de kennis en tools om samen met je interne omgeving communicatieve uitdagingen op te pakken.

Programma
13:30 - 14:00 inloop met koffie/thee
14:00 - 17:00 workshop (tussendoor een pauze met verfrissing)
17:00 - 17:30 netwerkborrel

Deze workshop is een initiatief van Logeion in samenwerking met HVR group. Afgelopen jaren heeft deze sessie diverse keren online plaatsgevonden. De opzet en uitvoering is vernieuwd naar een workshop op locatie.

Over de sprekers

Armijn Woud 220x220.jpg

Armijn Woudman

Armijn Woudman is partner en creatief directeur bij HVR Group. Hij vindt het geweldig om op een slimme manier te werken. Met natuurlijk de opdrachtgever in het achterhoofd én de doelgroep in het vizier. "Als je de organisatiedoelstellingen verbindt met de behoeften van je doelgroep, dan maak je opeens iedereen blij." Armijn ontwikkelt concepten, lost problemen op en helpt de klant graag verder met gestructureerde (online) sessies.
Patrick Dekkers (front).jpg

Patrick Dekkers

Patrick Dekkers heeft ruim 30 jaar ervaring in het communicatievak. Vervulde functies als lijnmanager en projectmanager in diverse overheidsorganisaties. Is sinds 2012 Managing Partner bij HVR group. Werkt in die rol samen met vele organisaties en komt steeds discussies tegen over de inrichting van de communicatiefunctie. Vindt het een uitdaging deze functie zo in te richten dat én de opdrachtgevers én de communicatieprofessionals tevreden zijn en met plezier verder kunnen.

Igluu Den Haag

Louis Couperusplein 2
2514 HP 'S-GRAVENHAGE
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid

Te voet of OV fiets
Vanaf Den Haag CS
Vanaf Den Haag CS bereik je Igluu Den Haag lopend in een kwartier; op de fiets doe je er zo’n vijf minuten over. Loop of fiets vanuit het Den Haag CS het Koningin Julianaplein over. Sla linksaf de Bezuidenhoutseweg in en ga na 50 meter rechts de Prinsessegracht op. Volg de Prinsessegracht gedurende ongeveer 700 meter. Je passeert onder andere het Korte Voorhout, de Kanonstraat en de Houtweg. Sla linksaf bij de Dr. Kuyperstraat. Deze straat gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter zie je aan je linkerhand het Louis Couperusplein.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag CS
Loop vanuit het station naar de tramhaltes op de begane grond. Neem tram 9 richting Scheveningen Noord en stap uit bij de 2e halte (Dr. Kuyperstraat). Loop de Dr. Kuyperstraat in. Deze gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter vind je aan je linkerhand het Louis Couperusplein.

Je kunt ook bus 22 richting Duindorp of bus 28 richting Zuiderstrand nemen. Stap uit bij halte Mauritskade. Ga bij de Mauritskade linksaf. Na ongeveer 100 meter vind je het Louis Couperusplein aan je rechterhand.

Vanaf Den Haag HS
Neem tram 1 richting Scheveningen Noord en stap uit bij de halte Mauritskade. Ga bij de Mauritskade linksaf. Na ongeveer 100 meter vind je het Louis Couperusplein aan je rechterhand.

Of neem tram 9 richting Scheveningen Noord en stap uit bij de halte Dr. Kuyperstraat. Loop de Dr. Kuyperstraat in. Deze gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter vind je aan je linkerhand het Louis Couperusplein.

Auto
Route
Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving

Parkeren
Je kunt maximaal 30 minuten parkeren op het Louis Couperusplein. Wil je lang(er) parkeren, dan kun je de auto ook neerzetten op de Mauritskade zelf. Parkeren op de Nassaulaan is ook dichtbij en er is ook vaak plek. Je moet dan wel een stukje omrijden via Plein 1813. Let op: parkeerautomaten in de omgeving van het Couperusplein accepteren vaak betaling via een parkeerapp.

Sinds kort is het ook mogelijk op te parkeren bij Q-park Mauritskade. Het bevindt zich op de hoek van de Mauritskade en de Zeestraat (naast het Hilton hotel). Je loopt vanaf daar via de Scheveningseveer en de Mauritskade in 5 minuten naar Igluu. Deze garage is 24 uur per dag open.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €95,00
Young Logeion (leden tot 30 jaar): €47,50
Niet-leden: €190,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 24 maart 2024

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.