Logo Zoeken
Vakimpuls Online

UX-design voor communicatieprofessionals - Patrick Dekkers

donderdag 1 december 2022 van 16:00 uur tot 17:00 uur
UX design 705x220.jpg

‘De gebruiker centraal stellen’ en ‘Van buiten naar binnen denken’ zijn standaard zinnen in de dagelijkse communicatiepraktijk. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe doe je dat dan?

Patrick Dekkers, managing partner van HVR Group en UX (user-experience) designer Armijn Woudman geven jullie graag een inkijkje in een eenvoudige maar effectieve UX-techniek: de Feature matrix. Met laagdrempelige interventies leg je daarmee verbinding tussen de organisatiedoelstelling en gebruikersbehoeften.

In dit webinar leer je hoe jij de juiste communicatiemiddelen in kunt zetten voor de juiste doelgroep, zonder dat je de organisatiedoelstellingen vergeet. Deze techniek helpt jou en je opdrachtgever om sneller betere beslissingen te nemen.

Het webinar is geschikt voor iedere professional die met opdrachtgevers samenwerkt en dat nóg leuker en effectiever wil doen.

Over de sprekers

Armijn Woud 220x220.jpg

Armijn Woudman

Armijn Woudman heeft flink wat ervaring opgebouwd als UX-designer en is nu Creatief partner (en ideeënbedenker) bij HVR. Hij vindt het geweldig om op een slimme manier te werken. Met natuurlijk de opdrachtgever in het achterhoofd én de doelgroep in het vizier. "Als je de organisatiedoelstellingen verbindt met de behoeften van je doelgroep, dan maak je opeens iedereen blij."
Patrick Dekkers (front).jpg

Patrick Dekkers

Patrick Dekkers heeft ruim 30 jaar ervaring in het communicatievak. Vervulde functies als lijnmanager en projectmanager in diverse overheidsorganisaties. Is sinds 2012 Managing Partner bij HVR group. Werkt in die rol samen met vele organisaties en komt steeds discussies tegen over de inrichting van de communicatiefunctie. Vindt het een uitdaging deze functie zo in te richten dat én de opdrachtgevers én de Communicatieprofessionals tevreden zijn en met plezier verder kunnen.

Prijzen

Niet-Leden
€ 39,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 19,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 39,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 november 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.