Ondernemersgids

Erik van Venetië Managementadvies B.V.  Erik van Venetië Managementadvies B.V.

Specialismen zijn: interne organisatie van de lobby, herinrichting van de lobbyfunctie, public affairs strategie. Ik bied individueel advies en coaching, ik geef cursussen en presentaties. Met de Universiteit Leiden doe ik innovatief en toepasbaar onderzoek naar public affairs. Co-auteur van Het Grote Lobbyboek (zesde druk in 2013). Docent in de Leergang Public Affairs (Universiteit Leiden Campus Den Haag)

Wil je slimmer lobbyen? Bekijk de gratis tips en adviezen over lobbyen en public affairs op www.hetgrotelobbyen.nl. De digitale opvolger van Het Grote Lobbyboek door Erik van Venetië en Jaap Luikenaar.

Algemene informatie: www.erikvanvenetie.nl

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-08-2013
Specialisatie:
Interne organisatie van de lobby, herinrichting van de lobbyfunctie; public affairs strategie; in company workshops lobby-sensitiviteit; wetenschappelijk onderzoek
Aantal werknemers:
1
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
BVPA, Universiteit Leiden Campus Den Haag (leergang PA en onderzoek), Lid van Logeion
Nevenvestigingen:
n.v.t.
E-mail:
erikvanvenetie@live.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Erik van Venetië Managementadvies B.V.
Kornoelje 63
3831 WK LEUSDEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Erik van Venetië Managementadvies B.V.
Kornoelje 63
3831 WK LEUSDEN
Telefoon:
06 3729 5412

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.