Logo Zoeken

Ondernemersgids

Bekijk bedrijven, bureaus en zzp'ers in de ondernemersgids.

Ook in de ondernemersgids? Meer informatie

Erik van Venetië ManagementadviesErik van Venetië Managementadvies

‘Ik help en inspireer mensen die met lobbyen een bijdrage willen leveren aan het oplossen van maatschappelijke kwesties. Dat is mijn drijfveer. In mijn adviezen, trainingen en workshops over lobbyen en public affairs krijg je de inzichten en instrumenten om zelf open, eerlijk en constructief te lobbyen. Lobbyen is er voor iedereen. Niet alleen voor grote bedrijven en gevestigde organisaties. Ook voor jou: als lobbyist, fulltime of parttime naast je gewone werk, als vrijwilliger voor een vereniging of als actieve burger.’

Erik van Venetië is sinds 2013 zelfstandig adviseur, trainer, schrijver en podcastmaker. Hij werkt voor bedrijven, overheden, brancheorganisaties en verenigingen op het gebied van public affairs, stakeholdermanagement en communicatiestrategie. Hij is coauteur van enkele boeken, zoals: Het Grote Lobbyboek en Public affairs in maatschappelijk perspectief. In zijn de podcast De Lobbytafel, praat hij met interessante gasten over lobbyen en aanpalende onderwerpen. Sinds 1994 is hij actief in het public-affairsvak. Eerder was hij adviseur bij Berenschot, lobbyist van de Nederlandse Spoorwegen en politiek journalist van de Volkskrant.

Rechtsvorm:
Eenmanszaak
Oprichting:
01-08-2013
Specialisatie:
Lobbyen, public affairs, stakeholdermanagement, communicatie- en mediastrategie, workshops, trainingen, lezingen, leergangen, stakeholderonderzoek, coaching van professionals, podcasts maken.
Aantal werknemers:
1
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Lidmaatschappen:
• Logeion
• Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA)
• Bedrijvenkring Leusden

Samenwerkingsverbanden:
• Partner van De Nederlandse Associatie
• Fellow van de Universiteit Leiden/Centre for Professional Learning
• Associé van Berenschot
Nevenvestigingen:
n.v.t.
E-mail:
contact@erikvanvenetie.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Erik van Venetië Managementadvies
Kornoelje 63
3831 WK LEUSDEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Erik van Venetië Managementadvies
Kornoelje 63
3831 WK LEUSDEN
Telefoon:
06 3729 5412