Ondernemersgids

Maatschap voor CommunicatieMaatschap voor Communicatie

Maatschap voor Communicatie bundelt jarenlange ervaring aan bureau- en opdrachtgeverzijde in een krachtig collectief. We adviseren over het oplossen van complexe communicatievraagstukken en helpen bij het implementeren daarvan. Niet zelden doen we dat in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. We geloven in een netwerkaanpak. Maatschap voor Communicatie is in oktober 2000 opgericht. Partners van het eerste uur zijn Frithjof de Haan en Harry Louwenaar.

Rechtsvorm:
-
Oprichting:
01-10-2000
Specialisatie:
Onze specialismen zijn: interne communicatie, positionering, interactieve beleidsvorming en de organisatie van de communicatie. Op het snijvlak van organisatie- en communicatieadvies ondersteunen we de opdrachtgever met het ontwikkelen van strategie en beleid, procesbegeleiding, communicatief project- en programmamanagement.
Aantal werknemers:
15
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
IPRA
E-mail:
facturen@mvc.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Maatschap voor Communicatie
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ UTRECHT
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Maatschap voor Communicatie
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ UTRECHT
Telefoon:
030 2710427

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.