Logo Zoeken

Doe mee aan de tweede ronde van de online Trenddialoog

29 februari 2024De redactie

In de eerste ronde van de online Trenddialoog deelden ruim 150 vakgenoten wat volgens hen de communicatietrends van nu zijn. Maar wat is jouw kijk hierop? Wij zijn benieuwd! Je kunt daarom tot en met zondag 3 maart reageren op de ideëen van vakgenoten en jouw persoonlijke inzichten delen. Draag jij bij aan de bepaling van de Logeion Communicatietrends 2024/2025?

Connection_people

De Logeion Communicatietrends bieden communicatieprofessionals handvatten waarmee zij van betekenis zijn én blijven in onze beweeglijke samenleving. Om tot deze trends te komen, voert Logeion uitgebreid onderzoek uit. Zo gaat het TrendTeam van Logeion in gesprek met experts uit het vak, houden zij het online zoekgedrag op thema's bij én komen zij er graag achter met welke trends jij als communicatieprofessional te maken hebt en verwacht te hebben.

Je kunt hen hier gemakkelijk van op de hoogte brengen door deel te nemen aan de tweede ronde van de online Trenddialoog. In deze ronde kun jij tot en met zondag 3 maart reageren op de ingestuurde bijdragen van anderen en jouw ideeën delen. Deelname duurt slechts 3 tot 5 minuten.

Draag bij aan de bepaling van de Logeion Communicatietrends 2024/2025

De Logeion Communicatietrends worden onthuld op C-day24 dat plaatsvindt op 13 juni 2024 en worden als eerste gedeeld met de leden van Logeion. 

Over het TrendTeam

Het TrendTeam bestaat uit tien gedreven communicatieprofessionals die uitgebreid onderzoek verrichten naar de laatste communicatietrends. Dit doet het TrendTeam omdat zij:

  • vakgenoten willen inspireren;
  • communicatieprofessionals handvatten willen bieden waarmee zij de Logeion Communicatietrends kunnen toepassen in de praktijk;
  • willen bijdragen aan en inspiratie willen bieden voor de programmering van Logeion. 

De tien aangesloten vakgenoten van dit jaar zijn: Jaap de Bruijn (voorzitter TrendTeam), Carolien Schoenmakers, Frank Dorrestein, Elise Fikse, Lisette Kaptein, Luisa Sanchez Diez, Ment Kuiper en Twan Timmermans.

Meer weten en nieuwsgierig naar de vier Trends van 2022/2023? Lees dan verder.